21 oktober 2012 | Commentaren (0)

Club 27 - Het Boek

C27_COVER_FRONT_HIGH.jpgGeen lidkaart die meer roem oplevert dan die van Club 27. Het nadeel is wel dat je er zelf nooit enig voordeel van ondervindt. Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse waren 27, toen ze veelal door drugsperikelen – zelfmoord doet het in die club weliswaar ook niet slecht – om het leven kwamen.

 

Naar verluidt heeft een Britse groep astrologen zich vijf jaar geleden over het fenomeen gebogen, maar over de uitkomst van hun seminarie is noch online, noch in de sterren iets terug te vinden. Laten we er dus gewoon van uitgaan dat het lidmaatschap aan de Club 27 berust op toeval, ook al moeten er de voorbije decennia een paar ouders door het dolle heen geweest zijn om voor hun zoon of dochter een taart met 28 kaarsen te laten aanrukken. Edoch, als je ziet wat er met MC Hammer, Vanilla Ice en – nee, we hebben Lulu nog steeds niet verteerd – Lou Reed is gebeurd, heeft die club ontegensprekelijk ook al carrières gered.

 

Er ligt nu ook een boek over de Club 27 in de winkel met een hoop straffe foto's en overlijdensberichten geschreven door onder meer Patrick De Witte, Katia Vlerick en Herman Brusselmans. Er staat ook een schitterende inleiding van mezelf, maar dit compleet terzijde.

 

Bottom line: onder de kerstboom leggen, die handel!

club 27, lido

De commentaren zijn gesloten.