18 april 2012 | Commentaren (0)

Affordable Couture

website_0.jpgA.F. Vandevorst, An Demeulemeester, Haider Ackerman, Raf Simons, Dries Van Noten, Walter Van Beirendonck, Dirk Van Saene, ... Naar goede gewoonte proberen de Antwerpse designers en modehuizen deze week hun stock te decimeren door stukken uit de vorige collectie(s) aan sterk verlaagde prijzen aan te bieden.

 

Maar uiteraard telt ons land eveneens een pak modeontwerpers die niet over een pand beschikken om solden te spelen, dus opent het Flanders Fashion Institute (FFI) tijdens de (Con)temporary Fashion Days een pop-up store waar nog eens vijftien designers hun kleren aan de man (of vrouw) zullen brengen. Onder hen onder meer Annemie Verbeke, La fille d’O, Jo De Visscher, Lisa Colpaert, Van Hongo, Black Balloon, Nico Taeymans en Girls from Omsk.

 

De pop-up store van het FFI vindt van 19/4 tot 22/4 onderdak in het Mercator-Orteliushuis, waar de gedesinteresseerde wederhelft intussen naar een fototentoonstelling van Charlie De Keersmaecker kan kijken. Al bestaat de kans dat die eveneens redelijk modieus van aard is.

 

Alle info vind je op de website van het FFI, waar ook de data en locaties van alle andere stockverkopen op terug te vinden zijn.

 

Lisa Colpaert 02.jpgDe commentaren zijn gesloten.