18 november 2011 | Commentaren (0)

My22tracks

22tracks_logo_black.jpgEr steekt een uitnodiging in mijn inbox om een maand lang gratis Spotify uit te testen, maar het is er nog niet van gekomen. Eerlijk? Ik zat er ook niet op te wachten. Oké, 't is waar, ik heb makkelijk spreken: er zijn weinig platen die ik via een of andere weg niet (legaal) kan downloaden, en ik krijg er zelfs nog geregeld opgestuurd - op cd! Fijn, denkt een mens dan. 'Gratis cd's!' Maar dat went snel - zeker als je de stapel 'nog te beluisteren' week na week ziet groeien.

 

Ik zou die er op een paar dagen allemaal kunnen doorjagen - back-to-back - maar dat gaat dus niet. Als ik een goede of interessante plaat hoor, dan wil ik die meteen nog eens beluisteren. Alleen al het idee om op één dag tijd tien nieuwe albums te moeten beluisteren ... Nope. Liever één sterke plaat op repeat dan tien als muzikaal behang. But maybe that's just me.

 

Enfin, ik zat dus niet te wachten op Spotify, maar ik zal het wel eens uittesten. Maar eerst moest ik van de muzikale goden achter 22tracks - afgelopen zaterdag nog straf tweede geëindigd op de Red Bull Elektropedia Awards in de categorie Best Media, na Switch - de nieuwe feature My22 uitproberen. Concreet: men logge in via Facebook of Twitter, men stelle een playlist van 22 nummers samen (aan de hand van de 22 playlists die er elke week reeds opstaan) en men schuive er desgewenst nog wat mee om er een nice flow in te steken.

 

En natuurlijk heb ik daar weer veel teveel tijd ingestoken, maar playlists samenstellen is gewoon fun (en ik ben stiekem ook wel tevreden over het resultaat). Enjoy!

 

MY22a.jpg

De commentaren zijn gesloten.