28 september 2011 | Commentaren (0)

69 x A Tribe Called Quest

A tribe called Quest.jpg

 

Op donderdag 13 oktober gaat op het Filmfestival Gent de documentaire Beats, Rhymes & Life: The Travels of a Tribe Called Quest van Michael Rapaport - ja, die 'acteur' uit Prison Break en My Name Is Earl - officieel in première. 'A phenomenal documentary,' volgens de Village Voice. 'Making a “love letter” to his all-time favorite musicians, Rapaport devotes the film’s first half to deftly curated archival material, golden-age hip-hop perspectives from the likes of DJ Red Alert and Monie Love, and testimony from an impressive constellation of Tribe’s peers and pupils - from the Beastie Boys to Pharrell Williams to ?uestlove.'

 

Maar er is nog beter nieuws: de filmvoorstelling op donderdagavond in Vooruit wordt gevolgd door een party in Club 69 met ATCQ-groupies Lefto en Krewcial. De ticketverkoop start morgen op de website van het festival, en met een ticket kom je er na de film in Club 69 als eerste in. De rest zal een uurtje aan de deur moeten wachten en hopen dat er nog voldoende plaats is (en dat het niet regent).

 

Er zijn trouwens ook voorstellingen op woensdag 12 oktober en woensdag 19 oktober gepland, maar die zijn dan wel zonder feestje. Bootyshaken is tijdens de voorstellingen evenwel in bepaalde (sexy) gevallen toegelaten.

 

De commentaren zijn gesloten.