27 mei 2011 | Commentaren (0)

I've Got the Blu(s)

the prodigy, worlds on fire, blu-ray, dvdOngeveer twee maanden geleden wist ik te vertellen dat Worlds On Fire, de concertfilm van The Prodigy, bij ons in de bioscopen zou te zien zijn. Sinds deze week ligt hij officieel in de winkel en kan ik vertellen dat ik er twee Blu-rays van op overschot heb. Twee keer goed nieuws, dus.

 

Maar is hij ook de moeite? Wel, ja. Paul Dugdale, die ook de meeste videoclips van het album Ivaders Must Die heeft geregisseerd, doet netjes wat hij moet doen: de energieke live set van The Prodigy op vrolijke ADHD-wijze in beeld brengen. Punt. Wereldschokkend is die aanpak geenszins, maar ze werkt wel aanstekelijk - bijna in mijn bureau staan dansen. Bijna!

 

Op de Blu-ray (en dvd) staan bovendien een pak extra's, waaronder een vreemdsoortig filmpje over een bezoek van de band aan Japan (inclusief beelden van Keith die een nieuwe tatoe laat zetten) en extra live opnames van Smack My Bitch Up (Isle of Wight), Breathe (Shane Castle) en Run with the Wolves (Brixton Academy).

 

Dus! Wat moet je doen om zo'n Blu-ray te winnen? Stuur mij asap een mail met daarin jouw favoriete nummer van The Prodigy? Altijd leuk om een top vijf uit te distilleren.

 

De commentaren zijn gesloten.