31 maart 2011

Nude = Art = Nude

 

De Canadese regisseur Jaron Albertin heeft in zijn clips al wel vaker (half)naakte mensen opgevoerd, zoals in Sexy Results van Death from Above 1979 (zie onder). Maar in de nieuwe clip van zijn landgenoten Stars gaat hij all the way, en dat is lang niet de enige reden waarom ik de clip zo bijzonder vind.

 


Katy Phone Home

 

katy perry,video,floria sigismondi,kanye west,e.t.Ik vind de nieuwe clip van Katy Perry (featuring Kanye West) deftig beginnen. Maar het is mij niet helemaal duidelijk waarom Perry vervolgens twee minuten lang, in verschillende gedaanten, in de ruimte hangt. Ja, oké, ze is een alien die op aarde neerdaalt om bij haar lief te zijn (een hoop schroot die ze in een graatmagere albino omtovert). Maar het is, net als die scènes met Kanye West, allemaal zo verschrikkelijk vrijblijvend - oogstrelende eye candy; meer niet. 'Het is ook maar een clip van Katy Perry', hoor ik sommigen nu bijna luidop zeggen, maar dat is natuurlijk gewoon dom - Katy is de max! Bovendien werd de clip geregisseerd door Floria Sigismondi, die vorig jaar niet alleen de rockfilm The Runaways draaide, maar ook verantwoordelijk is voor een van de strafste videoclips aller tijden: Untitled van Sigur Ros. Maar spreek mij vooral tegen.

 

30 maart 2011

Hot Ticket: Bibio (& Jamie XX)

Date: May 6, 2011

Venue: Vooruit, Gent

Line-Up: (Lefto presents) Jamie XX, Bibio, Benji B & Mark De Clive-Low

Tickets: Democrazy

 


21:44 in Music, Videos | Permalink | Tags: bibio, lefto, democrazy, vooruit | |

Eat My Shorts (For Real)

Ooit afgevraagd hoe Bart Simpson er in het echt uitziet? Wellicht niet. Gelukkig deed iemand anders dat wel. En nu we toch bezig zijn: onderaan gelijk ook een foto van hoe Lesley-Ann Poppe er zonder make-up uitziet.

1150441_21da_625x1000.jpg

sex_doll_Lk_0107_70.jpg

29 maart 2011

Hot Ticket: Jamie Woon

Date: May 4, 2011

Venue: AB, Brussel

Line-Up: Jamie Woon

Tickets: AB