15 februari 2011 | Commentaren (1)

Jim Carrey = Nick Naughty

Jim-Carrey-on-SNL-1.jpgIk had Jim Carrey alweer - niet de eerste keer - even afgeschreven. Sorry, maar Lemony Snickett, Fun with Dick and Jane, The Number 23, Horton Hears a Who, Yes Men, ... Ik kan best wat braindead entertainment aan, maar dat was overdreven. En dus was ik alweer vergeten dat Jim Carrey een geniaal acteur is - en dat meen ik! De man heeft gewoon de neiging om foute keuzes te maken, die dan een enorme schaduw werpen over zijn briljante vertolkingen in films als Man on the Moon, Eternal Sunshine of the Spotless Mind en - klassieker! - Dumb and Dumber.

 

En dan duikt Carrey uit het niets weer op in Saturday Night Live, waarin hij een briljante parodie op Black Swan opvoert - in tutu! Voor wie compleet uit de lucht valt: dat is die naar verluidt sublieme film (van Darren Aronofsky met Natalie Portman) die voor vijf Oscars genomineerd is en eigenlijk een rip-off van Showgirls is. 'Naar verluidt', want niettegenstaande er gisteren een persvoorstelling van plaatsvond, heb ik hem nog niet gezien. 'Dude', denkt een mens dan, en dat zou terecht geweest zijn, mocht ik nu zaterdag geen jaar ouder worden en dat vieren met onder meer een zwaar exclusieve voorstelling van Black Swan op een supergeheime locatie ergens in Gent mét waanzinnige afterparty.

 

En omdat de film hier pas op 2 maart in de zalen komt en het bijgevolg gewoon gemeen zou zijn - mogelijk zelfs ronduit arrogant - om over 'een zwaar exclusieve voorstelling op een supergeheime locatie mét waanzinnige afterparty' te zitten stoefen, zonder daar een paar tickets voor weg te geven, geef ik daarvoor een paar tickets weg! Letterlijk. Twee. Wat moet je doen? Stuur mij asap een mail met je schoenmaat, de naam van je eerste lief, je pornonaam(*) en je favoriete film met Natalie Portman. Easy!

 

(*) Wie zonder inspiratie zit, kan het altijd hier eens proberen.

 

UPDATE: De winnaars zijn bekend! 'Winnaars', want er waren gewoon teveel grappige inzendingen en ik had geen zin om weer het verwijt te krijgen dat er altijd alleen maar vrouwen winnen. Daarom wint, naast Ritzy Spankalot en Bambi Buttplug, ook Randy Rockhard twee tickets voor de film + party!

 

Commentaren

Voor Valentijn werd er een massa muziek op onze blog gezet:
http://nana-reeks.skynetblogs.be/

Gepost door: Nana | 15 februari 2011

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.