18 november 2010 | Commentaren (0)

Trailer Trash

big-tits-zombie-movie.jpgDe dvd-verdeler Shock Entertainment heeft de afgelopen dagen trailers van nagenoeg zijn volledige catalogus op YouTube gegooid. En omdat zoveel ijver beloond dient te worden (en eigenlijk ook wel omdat we graag een exemplaar van de nieuwe aanwinst Vampire Girl vs. Frankenstein Girl zouden krijgen), hebben we hieronder onze drie favorieten gepost - te beginnen met de trailer van de instant genreklassieker Big Tits Zombies.

 

Eveneens een onvervalste klassieker, maar dan écht: The Toxic Avenger - ‘The first superhero born out of nuclear waste!' Meer nog: 'His face is so terrifying we can’t show it to you now. You’ll have to see the movie for yourself.’ Je moet het Lloyd Kaufman, de hersentumor achter horrorstudio Troma, nageven: hij weet hoe je een film aan de nerd moet brengen. Voor wie nooit een nerd is geweest: The Toxic Avenger is het verhaal van een loser die in een vat vol chemicaliën valt, superkrachten ontwikkelt, achter slechteriken aangaat en - valt het op dat dit uit een review komt die ik ooit, onder een pseudoniem, voor Vice geschreven heb? - de content van zijn onwelriekende pijpleiding in de bidon van blonde sloeries loost. Kortom: een van de flauwste, maar ook meest trashy horrorfilms aller tijden.

 

Tot slot heb ik er nog de trailer van Sexy Killer You'll Die For Her aan toegevoegd, omwille van de compleet onzinnige titel en het feit dat dat verschrikkelijke Barbie Girl-nummer er vakkundig in wordt gemassacreerd.

 

Big Tits Zombies

 

 

The Toxic Avenger

 

 

Sexy Killer You'll Die For Her

 

De commentaren zijn gesloten.