28 oktober 2010 | Commentaren (0)

Sociaal doen met Justin Timberlake (2)

 

Om dan nog maar eens op de meest gestelde vraag van de afgelopen weken te antwoorden: nee, ik vind niet dat One van Swedish House Maffia het vijfde beste elektronicanummer aller tijden is, maar wie denkt dat ik mij daar zelfs maar twee seconden druk over heb gemaakt, heeft het mis. Het antwoord op de op een na meest gestelde vraag? Ja, Justin Timberlake is écht een droogstoppel. Het bewijs staat op de website van Studio Brussel, maar hierboven vind je alvast een voorsmaakje uit de tweede aflevering van het bioscoopjournaal Antena.Film - sinds gisteren in a digital Kinepolis theater near you. En ja, het fragment hierboven is het, euh, sociaalste.

 

justin-timberlake.jpgToegegeven, ik was gewaarschuwd. Een collega had zich laten ontvallen dat JT 'extreem arrogant en dodelijk saai' was. Maar in de weinige interviews die ik al met hem had gezien, gedroeg hij zich eerder 'cool en gemoedelijk'. Het moet zijn dat ik alleen nog maar promo-interviews met de man heb gezien, want voor iemand die die dag nog maar pas aan een - och, arme - twee uur durende reeks tv-interviews was begonnen, gedroeg Timberlake zich inderdaad extreem afwezig en gedesinteresseerd. Nu is het een feit dat tv-interviews in de regel wat oppervlakkiger zijn dan printinterviews. In het geval van Justin Timberlake kreeg ik exact vijf minuten, en zij maar zeker dat er naast zijn hoofd een digitaal klokje hangt dat al begint af te tellen van zodra je gaat neerzitten (en dat vragen waarop een antwoord van meer dan anderhalve minuut volgt veelal uitsluit of een mens zou er maar drie kunnen stellen). Maar goed, televisie is een ander beest dan print, tenzij je Kirsten Lemaire heet en voor Canvas Brett Easton Ellis mag gaan interviewen - nu zondag op tv, trouwens. Dan kun je al eens iets/veel langer op een onderwerp ingaan.

 

En toch. Daar zit je dan, vijf minuten lang, je in te houden om niet iets te zeggen als 'Dude, wake up! I'm sure you got paid enough money to promote one of the best films of the year and I'm also sure they gave you the penthouse of this fancy five star hotel to go play the beta version of Gran Turismo 6 once you're done with this. So could I have your cooperation for five fucking minutes.'

 

Maar dat zeg je dan uiteindelijk toch maar niet.

De commentaren zijn gesloten.