21 september 2010 | Commentaren (1)

Avenue (Red) Lingerie

 

Het lijkt wel alsof ik vandaag alleen maar reclame maak voor dingen waar ik bij betrokken ben, maar dat is uiteraard zwaar overdreven - ik heb nog met geen woord gerept over Switch, angels & ghosts, Red Bull Elektropedia, de ExploreZone, de Nationale Exodus en de zwangerschap van Kim Kardashian. Maar goed, zaterdag vindt in Avenue L andermaal - na de Villa Night tijdens de Gentse Feesten - het feest van het jaar plaats, met dit keer, naast Villa, ook Horse Meat Disco, Mark E en het eerste Belgische optreden van The Magician (aka Stephen, die voor de zomer uit Aeroplane is gestapt). Zoals steeds, zijn er ook nu weer geen tickets te koop - volgens de ene omdat Avenue L een bende dikkenekken is, volgens onszelf omdat we liever tweehonderd mensen (die moeite hebben gedaan om aan een ticket te geraken) compleet uit hun dak zien gaan dan aan driehonderd nightlifetoeristen een ticket van vijftien euro te verkopen en vast te stellen dat er geen sfeer is.

 

Maar om een lang verhaal kort te maken: ik zou mezelf niet zijn, mocht ik hier niet op een hooggebergte Golden Member Cards voor Avenue L zitten. De cards (voor twee personen) zijn een jaar lang geldig; starting this Saturday! Wie er één wil, stuurt voor woensdag middernacht een mail met zijn/haar naam, adres én meest sexy nummer aller tijden. De vijf meest sexy nummers krijgen dan een Golden Member Card. Oh, en voor ik het vergeet: zaterdag vieren we samen met EASTPAK Happy New Year, wat betekent dat iedereen strak in het pak dient te zitten én rood ondergoed moet dragen - don't ask. In ruil laten we klokslag middernacht de (gratis) champagneflessen knallen.

Commentaren

keep up the good work, ik ben er zeker van dat het een feestje zal worden, dikkenekken of niet, we have one thing in common, we like a good party, with good music and a cool vibe op een toplocatie.

Er is in de wereld al genoeg aandacht voor negativisme... Let's think positive and party into the new year !

O

Gepost door: Olivier // Inframe | 22 september 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.