06 september 2010 | Commentaren (1)

The Laundry Day After

IMG_1561.JPGVraag mij niet meer hoe ik zaterdag tot op de crewparking en vervolgens tot aan de StuBru-studio ben geraakt - het plannetje op mijn parkeerkaart was (het thema van het festival indachtig?) Chinees voor mij en de iPhone App werkte langs geen kanten. Vooral dat laatste was frappant, als je weet dat Laundry Day vorig jaar het voorbeeld heeft gegeven door als eerste grote festival met een (verdomd handige) iPhone App uit te pakken. Geen idee wat er dit jaar precies is foutgelopen, maar 't is te hopen dat nog niet alle facturen voor dat (on)ding zijn betaald.

 

Verder geen klachten, behalve dat ik in de uitzending een paar keer teveel 'live vanop Tomorrowland' heb gezegd. Maar dat lag dan vooral/uitsluitend aan mij - mes excuses. Hopelijk hebben de interviews met onder meer CJ Bolland, Ed & Kim, Hermanos Inglesos en de immer (zelfs na een dag door journalisten van uiteenlopend allooi geterroriseerde) fantastische Nina De Man dat enigszins goedgemaakt. Halverwege de uitzending heb ik bovendien een A4 voor mij gehangen met in het groot 'Laundry Day' op, zodat ik het vanaf dan - geïndoctrineerd door wat er op dat blad stond - wellicht elke drie seconden heb laten vallen.

 

Maar toch ook nog even - to my defense - zeggen dat ik vlak voor de uitzending uit het lood werd geslagen door twee kussende meisjes op het StuBru-terras - heteroseksuele groupies van de Waxdolls, geloof ik. Probeer zo maar eens te werken!

 

IMG_1508.JPGIMG_1492.JPGIMG_1529.JPGIMG_1495.JPG

Commentaren

Goed opgelost met dat a4 blaadje ;-)
Ik kon er jammer genoeg niet bij zijn dit jaar.
Misschien volgend jaar!

Grtjs

Gepost door: Fairytalegirl | 07 september 2010

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.