03 september 2010 | Commentaren (0)

London Calling (Again)

B5CE0510-F555-47E3-83364209DACC9741.jpgNog maar pas terug uit Londen, en ik wil alweer op de Eurostar springen. Ja, ik ben verslaafd. Gelukkig telt Londen niet alleen peperdure hotels als de Sanderson, waar ik vanochtend een berg belachelijk welriekende zeepjes en shampoos uit mijn kamer heb ontvreemd. En doe mij daar nu niet slecht over voelen; die dingen zijn in de prijs inbegrepen!
 
Maar gelukkig ligt in Londen dus ook een funky designhotel als The Hoxton – vlak aan Hoxton Square, op vijf minuten stappen van Brick Lane. Om de zoveel maanden houdt het hotel een big sale en gooit 595 overnachtingen op zijn website aan één pond (en nog eens evenveel aan 29 pond). Op 9 september is het opnieuw zover, dus best om mij die dag tussen twaalf en één met rust te laten, terwijl ik wanhopig probeer een kamer voor mijn volgende bezoek aan Londen te schaken.


Pixie+Geldof+wears+Eminem+t+shirt+Levi+Curve+x7xzm1ii2Wzl.jpgOh, en voor ik het vergeet: die showcase van Violet gisterenavond  – je weet wel: de nieuwe roepnaam/groep van Pixie Geldof, een van de spruiten van de schijnbaar onuitputtelijke Bob – was wonderbaarlijk oké. Pixie, euh, Violet heeft een kittig stemgeluid en als professionele – pardon our French – attention whore weet ze als geen ander wat je als leeghoofd-wil-serieuze-muzikant-worden moet doen: kijken wie er in de jaren ’70 allemaal in CBGB in New York speelde, daar een hoop platen van kopen/kopiëren en er dan mee op het podium van een Londense club kruipen, voor het oog van een meute hopeloos blonde Scandinavische modebloggers die geloven dat ze het meest avant-gardistische optreden van het jaar én de grootste poprevolutie sinds de soundtrack van The Twilight Saga: Eclipse te zien krijgen. Het is te hopen dat ze dat eveneens dachten over het – zoals gewoonlijk – puike optreden van Lykke Li, maar dan om de juiste redenen.

De commentaren zijn gesloten.